Companyia Cercle de Sons................

Naixem amb ganes de fusionar diferents llenguatges artístics .
Amb un criteri clar i amb idees trenades amb molt bona avinença, hem pogut il·lusionar-nos i treballar aquest projecte, gestat ara farà dos anys.
El trio musical, fa temps que compagina la tasca docent amb la de concert. Amb Tmpsss hem volgut obrir portes a un programa de nou format on la dansa aèria coreografia la música de bressol.

En una primera etapa, la Rosa i la Blanca confeccionen el repertori . Amb les obres escollides senten la necessitat d´ incorporar el violoncel, i és així com s’integra en Toño a la formació.

A partir d´ Accialt , tenen l´ oportunitat d´ arribar a la Mònica per oferir-li, coneixent la seva brillant professionalitat en el món de la dansa aèria, la tasca de vestir el concert amb teles, trapezi i d´ altres. Des del primer moment queda entusiasmada amb el projecte i així Tmpsss comença a créixer .

Dins del camp de la producció artística és la Macarena qui presenta a en David Pintó com a un molt bon candidat per a la direcció artística Accepta amb ganes i de seguida es fusiona el grup.
Cercle de sons li agradaria fer arribar el concert teatral a moltes poblacions i teatres. L’experiència ens temptarà , pot ser, a més a més, a inventar noves propostes.

No hay comentarios: